Online jam met Peter

Vrijdag heerlijk Online ge-jam’d met Peter, onze gitarist. Tijdens Corona is het niet anders. Volgende week maken wel een swingend filmpje.
Vriendelijke groet,

René de Lange
Mobiel: +31 (0)6-16750433
Verzonden vanaf mijn mobieltje

Heartbeat toegevoegd

Vandaag een van Peter’s composities op de website geplaatst. Heartbeat. Naast o.m. White Streets en Bad Day een swingend nummer van onze stercomponist. Opname is van october 2017. Het nummer is in 2018 nog strakker geworden natuurlijk maar daar is helaas nog geen beeldmateriaal van. Geniet.

High Cost of Living

Vandaag dit geweldige Blues nummer (origineel van Albert King) gespeeld in Amsterdam Q-factory Studio op onze Website gezet en toegevoegd aan onze Facebook pagina. Peter Huijing en Harry Trompert spelen en zingen de sterren uit de hemel. En het vaste ritmeteam Hans en René gaan maar door- en door- en door-………!! Wat een hechte band. En dan te denken dat maand na maand de band nog steeds beterderbeterderbeterderder wordt!

Video The Stealer

Mooie uitvoering van The Stealer in december 2018 opgenomen in de Q-factory Studio’s. Peter kan in zijn solo helemaal loos gaan, Harry stoïcijns en met ontzettend veel inleving, terwijl Hans en René de ritmische trein gaande houden. Dit is ook een van die oudjes die we speelden vanuit onze begintijd. Hele zalen zetten we hiermee op zijn kop. De Band Free, waarvan dit nummer afkomstig is, heeft voor ons alle vier nog heel veel waarde, net als een van die andere lekkere nummers van Free: “All Right Now”. Deze gaat zeker ook nog in onze gouden platencollectie op de website komen.
Maar eerst ga ik in elk geval nog genieten in het mooie Frankrijk, terwijl Hans al ongeveer op de terugweg gaat vanuit Italië, Peter vorige week in de studio in Valencia speelde en ongetwijfeld mooie nieuwe nummers heeft gemaakt. Harry gaat later van zijn vakantierust genieten.
Groetjes en tot na de vakantie…..